Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akmayan kan görmek

Rüyada akmayan kan görmek

Rüyada akmayan kan görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine işaret eder.

Rüyada akmayan kan gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin farklı yollarını bulabilirseniz maddi sıkıntılarınız hafifleyebilir.

Rüyada bacaklarından kan aktığını görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, şansa, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kafadan kan aktığını görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada parmağından kan aktığını görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, yiyip içeceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinden kan aktığını görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada musluktan kan aktığını görmek iyileşme göstereceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden kan aktığını görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada göbek deliğinden kan aktığını görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi vücudundan kan aktığını görmek koyu muhabbette kalacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments