Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek deliğinden kan aktığını görmek

Rüyada göbek deliğinden kan aktığını görmek

Rüyada göbek deliğinden kan aktığını görmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulur.

Rüyada göbek deliğinden kan aktığını gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Rüyada göbek deliğinden kan aktığını görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına inanılır.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada göbek deliğinden kan geldiğini görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada göbeğinden kan aktığını görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, hayırlı bir yola girileceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada göbek deliğinde yara görmek endişelerin sona ereceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane göbek deliği görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada göbek deliği temizlemek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinin büyüdüğünü görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments