Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarından kan aktığını görmek

Rüyada bacaklarından kan aktığını görmek

Rüyada bacaklarından kan aktığını görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine yorulur.

Rüyada bacaklarından kan aktığını gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da sizden farklı kültürlere sahip kişilerle aranızda problemler yaşanabilir.

Rüyada bacaktan kan aktığını görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarından kan aktığını görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada bacağından kan aktığını görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada bacaktan irin aktığını görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına tabir olunur.

Rüyada yüzden kan aktığını görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolundan kan aktığını görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına işarettir.

Rüyada bir yerden kan aktığını görmek birçok kişiye yardım edeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşından kan aktığını görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments