Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine tükürmek

Rüyada eşine tükürmek

Rüyada eşine tükürmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada eşine tükürmek gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen birisinin aleyhinizde önemli faaliyetlere girişmesi olasıdır.

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, zevki sefa içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşine tükürmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, adını işiyle duyuracağına, can derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, iyi şeyler yaşayacağına inanılır.

Rüyada böcek tükürmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnak tükürmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğe tükürmek çok hayırlı işlere girileceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediye tükürmek hayırlı işlerde yer alacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işarettir.

Rüyada tükürdüğünü görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments