Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evin sallandığını görmek

Rüyada bir evin sallandığını görmek

Rüyada bir evin sallandığını görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir evin sallandığını gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir ya da haklarınızı savunmanız gerekebilir.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin sallanmasını görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada depremde evin sallandığını görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinin sallandığını görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına delalet eder.

Rüyada evin sallandığını görmek geçim derdine düşeceğine, onlarla arasının açılacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada bir evin sallandığını görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada evinin sallandığını görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine yorulur.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments