Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekten papatya almak

Rüyada bir erkekten papatya almak

Rüyada bir erkekten papatya almak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekten papatya almak gördüyseniz:

  • Sizin için her şey çok çok farklı olabilir.

Rüyada bir erkekten papatya almak işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kurutulmuş papatya görmek ününün çoğalacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine yorulur.

Rüyada sevgiliden papatya almak bilmediği duyguları tadacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada papatya tacı takmak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, aydınlanacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalettir.

Rüyada papatya dikmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada sarı renkli papatya görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, her zaman neşeli olacağına delalettir.

Rüyada demet papatya görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, müjdeli bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde papatya görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, hastalanacağına, üzüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments