Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papatya tacı takmak

Rüyada papatya tacı takmak

Rüyada papatya tacı takmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papatya tacı takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha toleranslı olmanız veya memnuniyetinizi göstermeniz işlerin daha kolay hallolmasında etkili olabilir.

Rüyada papatya tacı takmak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada papatya tacı görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine rivayet eder.

Rüyada papatya taç görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, sorunlarının birken beş olacağına delalet eder.

Rüyada saçına papatya takmak mutlu ilişkiler kuracağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada saça papatya takmak zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada beyaz taç takmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, gelirinin sürekli olacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giyip taç takmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, namının yürüyeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada taç toka takmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments