Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkli papatya görmek

Rüyada sarı renkli papatya görmek

Rüyada sarı renkli papatya görmek ailesini utandırmayacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sorunların teker teker çözüleceğine inanılır.

Rüyada sarı renkli papatya gördüyseniz:

  • Haklı olarak bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Rüyada sarı renkli papatya görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli papatya görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine delalet eder.

Rüyada sarı papatya toplamak bol kazanç elde edeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı papatyalar görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, sözleri tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı papatya almak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada elinde papatya görmek alim insanlardan sayılacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliden papatya almak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye papatya vermek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments