Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papatya dikmek

Rüyada papatya dikmek

Rüyada papatya dikmek sorunlarından arınacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada papatya dikmek gördüyseniz:

  • İş birliği olumlu sonuç getirmeyebilir.

Rüyada papatya dikmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalettir.

Rüyada büyük papatya görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül papatya görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sarı papatya almak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada birinden papatya almak eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine delalettir.

Rüyada mor papatya görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, gelirinin de artmayacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinden papatya almak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, planlarının işe yarayacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada papatya çiçeği görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments