Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde papatya görmek

Rüyada elinde papatya görmek

Rüyada elinde papatya görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, günahların af olacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, temize çıkacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada elinde papatya gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Rüyada elinde papatya görmek birikim yapacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada papatya koklamak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada papatya taç görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada papatya buketi görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına inanılır.

Rüyada birinin papatya verdiğini görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, borçlarının kalmayacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye papatya vermek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına delalettir.

Rüyada sarı papatya toplamak yerinde saymayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına delalettir.

Rüyada vazoda papatya görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, duymadığı sözleri duyacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments