Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle yakın olmak

Rüyada bir erkekle yakın olmak

Rüyada bir erkekle yakın olmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yeni bir semte taşınılacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekle yakın olmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada yakınının erkek bebeği olduğunu görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada evli bir erkekle yakınlaşmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle yakınlaşmak işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, umutsuzluk yaşanacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir erkekle yakınlaşmak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, rızıksız kalacağına rivayet eder.

Rüyada erkekle yakınlaşmak her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada bir erkekle yakın olmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada bir erkekle yakınlaşmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments