Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle yakınlaşmak

Rüyada erkekle yakınlaşmak

Rüyada erkekle yakınlaşmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, borç batağına düşeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada erkekle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Kuşkular artacaktır, gereksiz isteklerde bulunabilir huysuz olabilirsiniz.

Rüyada tanıdığı bir erkekle yakınlaşmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle yakınlaşmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sarsılacağına alamet eder.

Rüyada bir erkekle yakınlaşmak hem de hayat standartlarının yükseleceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine tabir olunur.

Rüyada bi erkekle yakınlaşmak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada yakın erkek arkadaş görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakının erkek çocuğu olduğunu görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına tabir olunur.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments