Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir erkekle yakınlaşmak

Rüyada evli bir erkekle yakınlaşmak

Rüyada evli bir erkekle yakınlaşmak yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada evli bir erkekle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Daha keyifli konulara vakit ayırmadan önce parasal konulara çeki düzen vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada evli bir erkekle yakınlaşmak musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine delalettir.

Rüyada başka bir erkekle evli olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına alamet eder.

Rüyada evli bir erkek görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin evlendiğini görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada evli bir erkekle birlikte olmak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine inanılır.

Rüyada erkek kardeşle evli olmak kazançtan yana kara geçeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, borçların artacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin erkek evli görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, aile içinde husumet gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada evli bir erkekle öpüşmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments