Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak

Rüyada tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak

Rüyada tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya diğer akrabalarınızla ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

Rüyada tanımadığı bir erkekle yakınlaşmak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle yakınlaşmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı biriyle yakınlaşmak yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir erkekle konuşmak hayırlı bir yuva kuracağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir erkekle evlenmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle evleneceğini görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın erkekle tokalaşmak kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, hem geleceğinin güzel olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments