Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle yakınlaşmak

Rüyada bir erkekle yakınlaşmak

Rüyada bir erkekle yakınlaşmak kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, sağlığının yerinde kalacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmeniz veya kendi isteklerinizi kendiniz gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada bir yakının erkek çocuğu olduğunu görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada bir erkekle yakınlaşmak girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkekle yakınlaşmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kısmetlerinin kapanacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle yakınlaşmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir erkekle yakınlaşmak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkekle yakın olmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın erkek arkadaşını görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada en yakın erkek arkadaşını görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments