Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı bir erkekle yakınlaşmak

Rüyada tanıdığı bir erkekle yakınlaşmak

Rüyada tanıdığı bir erkekle yakınlaşmak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, büyük borçların altında ezileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine inanılır.

Rüyada tanıdığı bir erkekle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı kırmadan önce iyi düşünün.

Rüyada tanıdığı bir erkekle yakınlaşmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, doktordan doktora koşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle yakınlaşmak malını ve parasını kaybedeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığı biriyle yakınlaşmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, hayatının düzene gireceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık biriyle yakınlaşmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı erkeği görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık erkek bebek görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, geçim derdinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada tanıdık erkek çocuğu görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına inanılır.

Rüyada tanıdık bir erkekle uyumak bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, mal sahibi olacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments