Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir erkekle yakınlaşmak

Rüyada başka bir erkekle yakınlaşmak

Rüyada başka bir erkekle yakınlaşmak türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Rüyada başka bir erkekle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Geçmişte verilmiş sözlere bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada başka bir erkekle yakınlaşmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, işsizseniz işe gireceğinize yorulur.

Rüyada bir erkekle yakın olmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere rivayet eder.

Rüyada en yakın erkek arkadaşını görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına işarettir.

Rüyada yakınının erkek bebeği olduğunu görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, amacına nail olacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle yakınlaşmak lükse ve konfora kavuşacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle yakınlaşmak esenlik bulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, rahat bir hayata başlayacağına delalet eder.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek fırsatların elden kaçacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments