Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda bir erkekle konuşmak

Rüyada telefonda bir erkekle konuşmak

Rüyada telefonda bir erkekle konuşmak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iyi haberler alınacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına delalettir.

Rüyada telefonda bir erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada telefonla bir erkekle konuşmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkekle telefonda konuşmak çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak çok başarılı işlerin altına imza atacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kardeşle telefonda konuşmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına işarettir.

Rüyada bi erkekle telefonda konuşmak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada erkekle telefonda konuşmak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşla telefonda konuşmak bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments