Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek

Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek

Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, ailenin büyüyeceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalettir.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Bazı işler zannettiğiniz gibi ilerlemeyip tepetaklak gidebilirler.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çektirmek insanların afiyet bulacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, derin bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, sorumlu tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, parasına da para ekleyeceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin fotoğraf çektiğini görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin fotoğraf çektirdiğini görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının fotoğraf çektiğini görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments