Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sanatçıyla fotoğraf çektirmek

Rüyada sanatçıyla fotoğraf çektirmek

Rüyada sanatçıyla fotoğraf çektirmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sanatçıyla fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri söz konusu olabilir.

Rüyada sanatçıyla fotoğraf çektirmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada sanatçıyla fotoğraf çekmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına yorulur.

Rüyada toplu fotoğraf çektirmek saygı değer bir konuma çıkacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin fotoğraf çektirdiğini görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine işaret eder.

Rüyada karda fotoğraf çektirmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine inanılır.

Rüyada fotoğraf çeken birini görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, onlara doyasıya sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekmek çektirmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments