Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayla cima etmek

Rüyada babayla cima etmek

Rüyada babayla cima etmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada babayla cima etmek gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzla ilgili sorumluluklar taşımalısınız.

Rüyada babayla cima etmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, ağız tadına kavuşacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işaret eder.

Rüyada anneyle cima yapmak can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cima edenleri görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet eder.

Rüyada başkasını cima ederken görmek hayallerine ulaşacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cima olmak üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, aynı karşılığı alamayacağına, amaçlarına ulaşacağına işarettir.

Rüyada ölmüş biriyle cima etmek kendine döneceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sevdiklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek erkeğe cima etmek böylece hayata yeniden sarılacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın kadına cima etmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments