Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cima görmek

Rüyada cima görmek

Rüyada cima görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cima gördüyseniz:

  • Harcamaları kısmanızda fayda var.

Rüyada cima görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eşiyle cima etmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle cima etmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpekle cima etmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, güzelliklerle dolacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına alamet eder.

Rüyada babayla cima etmek eğlenceli günlere kavuşacağına, şifa ve moral bulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneyle cima etmek işlerinin istediği gibi olacağına, hile ile mal elde edeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada anneyle cima yapmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını cima ederken görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments