Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle buluşmak

Rüyada bir erkekle buluşmak

Rüyada bir erkekle buluşmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, insanlarla bir araya geleceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, ona özlemle sarılacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekle buluşmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren önemli fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada bir erkekle buluşmak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine işarettir.

Rüyada sevdiği erkekle buluşmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulur.

Rüyada erkekle buluşmak günahlara, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada biriyle buluşmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprüde buluşmak mutlu olacağınıza, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle buluşmak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle buluşmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta buluşmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments