Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle buluşmak

Rüyada sevgiliyle buluşmak

Rüyada sevgiliyle buluşmak alışveriş yapacağına, zor günler geçireceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle buluşmak gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harakete geçebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle buluşmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle buluşmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisiyle buluşmak aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisiyle buluşmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızla buluşmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, mal ve para biriktireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle buluşmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, iş için gurbete gidileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine inanılır.

Rüyada köprüde buluşmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği biriyle buluşmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments