Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüde buluşmak

Rüyada köprüde buluşmak

Rüyada köprüde buluşmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, mutluluğunun zedeleneceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprüde buluşmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeli, mümkünde evde vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Rüyada köprüde buluşmak sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle buluşmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine inanılır.

Rüyada eski arkadaşlarla buluşmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle buluşmak sağlık sorunlarının biteceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada biriyle buluşmak böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine inanılır.

Rüyada sevgilisiyle buluşmak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada camide buluşmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta buluşmak dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments