Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle buluşmak

Rüyada erkekle buluşmak

Rüyada erkekle buluşmak daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada erkekle buluşmak gördüyseniz:

  • Yardım aktivitelerine veya organizasyonlara katılabilirsiniz veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Rüyada sevdiği erkekle buluşmak ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle buluşmak hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada erkekle buluşmak el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisiyle buluşmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği biriyle buluşmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına delalet eder.

Rüyada ölülerle buluşmak gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle buluşmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine inanılır.

Rüyada eski arkadaşlarla buluşmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments