Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle buluşmak

Rüyada eski sevgilisiyle buluşmak

Rüyada eski sevgilisiyle buluşmak kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, en yukarılara çıkacağına, büyük zararlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle buluşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedip, ufuklarınızı genişletmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisiyle buluşmak yeni iş teklifleri alacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle buluşmak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşlarla buluşmak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada sevgilisiyle buluşmak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle buluşmak zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, mutlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada sevdiği erkekle buluşmak tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle buluşmak sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada köprüde buluşmak kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments