Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta buluşmak

Rüyada mezarlıkta buluşmak

Rüyada mezarlıkta buluşmak sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, huzurlu günlerin geleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta buluşmak gördüyseniz:

  • Hangisini tercih etseniz diğeri sizi üzecek gibi görünüyor.

Rüyada mezarlıkta buluşmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızla buluşmak rahat bir hayatı olacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle buluşmak rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşla buluşmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada biriyle buluşmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızla buluşmak geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine yorulur.

Rüyada erkekle buluşmak neşeleneceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide buluşmak rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments