Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle buluşmak

Rüyada biriyle buluşmak

Rüyada biriyle buluşmak dünya malının çoğalacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada biriyle buluşmak gördüyseniz:

  • Baskılar, engellenmişlik hissi ya da sınırlar mücadele gerektiren başlıklar arasında olabilir.

Rüyada ölmüş biriyle buluşmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla buluşmak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, büyük bir projeye girileceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işaret eder.

Rüyada birisiyle buluşmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, rahata erileceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına işarettir.

Rüyada ölülerle buluşmak bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğiyle buluşmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği biriyle buluşmak rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşla buluşmak prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle buluşmak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, böylece hayırlı bir yola girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments