Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakta alyans görmek

Rüyada parmakta alyans görmek

Rüyada parmakta alyans görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, neşeli bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada parmakta alyans gördüyseniz:

  • Gerginliğinizin olumsuz taraflarının sizi ileri doğru adım atmaktan alıkoymasına izin vermemeniz gerekiyor.

Rüyada parmağa alyans takmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada parmağında altın alyans görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, ne yapacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada orta parmakta alyans görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol parmakta alyans görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına tabir olunur.

Rüyada parmakta alyans görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, işlerinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments