Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin kucağına oturmak

Rüyada sevdiğinin kucağına oturmak

Rüyada sevdiğinin kucağına oturmak fırsatların elden kaçırılacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, hasta ve üzgün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Sakınmaya ya da görmezden gelmeye çalışmak artık işe yaramayabilir.

Rüyada sevdiğinin kucağına oturmak hayatının daha kolay hale geleceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada annenin kucağına oturmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kucağına oturduğunu görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin kucağına oturmak dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir adamın kucağına oturmak kiracı olmaktan kurtulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kucağına oturmak çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments