Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir etek giymek

Rüyada yeni bir etek giymek

Rüyada yeni bir etek giymek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine delalettir.

Rüyada yeni bir etek giymek gördüyseniz:

  • Maddi sorunlarınızı halledebileceğiniz gibi , beklemediğiniz bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir.

Rüyada yeni etek giymek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir etek giymek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada yeni siyah etek giymek fedakârlıklar yapacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeni etek görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni etek diktirmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yeni etek ve gömlek almak geleceğe daha umut dolu bakacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, maddi gücünün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni etek almak kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada eski etek giymek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, maddi olarak büyüyeceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments