Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin elinden tuttuğunu görmek

Rüyada bir erkeğin elinden tuttuğunu görmek

Rüyada bir erkeğin elinden tuttuğunu görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin elinden tuttuğunu gördüyseniz:

  • Gerçek şu ki, bazı şeylerle vedalaşmanız gerekebilir.

Rüyada bir erkeğin elinden tuttuğunu görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin elinden tuttuğunu görmek şansının kendisinden yana gideceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada birinin elinden tuttuğunu görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, zor ve stresli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin elinden su içmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin elinden su içmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada erkek elinden su içmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin elinden tutmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, fakirlikten kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun elinden tutmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ismini herkese duyuracağına, müşterilerinin çoğalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments