Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinden tuttuğunu görmek

Rüyada birinin elinden tuttuğunu görmek

Rüyada birinin elinden tuttuğunu görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, haksızlık yapmayacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin elinden tuttuğunu gördüyseniz:

  • Seyahatler veya uzun olarak nitelendirilebilecek bir yola ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada birinin elinden tuttuğunu görmek kazancınızın artacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden tuttuğunu görmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elinden tuttuğunu görmek ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, yeni girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinden anahtar almak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, güzel işler yapacağına, zorlukların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinden yemek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin elinden öpmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş annenin elinden tutmak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinden tutup kaldırmak yarınlarına inanacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments