Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek saklamak

Rüyada erkek saklamak

Rüyada erkek saklamak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, üstün başarılar alacağına alamet eder.

Rüyada erkek saklamak gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, dekorasyon, tadilat, kiralama başlıklarında veya farklı alanlarda maddi açıdan olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada erkek saklamak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada erkek bebek saklamak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği saklamak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada silah saklamak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına delalettir.

Rüyada para görüp saklamak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabılarını saklamak özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın saklamak çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatın ve konforun geleceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada peynir saklamak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments