Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin öldüğünü saklamak

Rüyada birinin öldüğünü saklamak

Rüyada birinin öldüğünü saklamak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, ruhani önderlik yapacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, ilerleyeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin öldüğünü saklamak gördüyseniz:

  • Maddi konularda da şanslısınız.

Rüyada birini öldürüp saklamak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada adam öldürüp saklamak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin öldüğünü saklamak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, kazancın yetmez olacağına, büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birini öldürmek ve saklamak iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada öldürüp saklamak her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, işlerdeki verimin artacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odun saklamak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına delalettir.

Rüyada erkek saklamak hayatının bir anda allak bullak olacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine yorulur.

Rüyada çikolata saklamak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments