Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını korumak

Rüyada kadını korumak

Rüyada kadını korumak güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadını korumak gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya teklifler çok fazla şey hakkında düşünmeye başlamanıza neden olabilir.

Rüyada bir kadını korumak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadını korumak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadını korumak üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek korumak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada yılanı korumak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada bir bebeği korumak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanı korumak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin koruduğunu görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments