Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği kadın kılığında görmek

Rüyada bir erkeği kadın kılığında görmek

Rüyada bir erkeği kadın kılığında görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği kadın kılığında gördüyseniz:

  • Başarılı olmak istiyorsanız pratik olmalısınız.

Rüyada erkek kılığında kadın görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada erkeği kadın kılığında görmek huzurunun bozulacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kadın kılığına girmiş erkek görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği kadın kılığında görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına yorulur.

Rüyada kadın kılığında erkek görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kadın kılığına giren erkek görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, kazançlı adımlar atılacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kadın kılığında cin görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın kılığına girmiş şeytan görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, üzücü olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments