Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kılığında erkek görmek

Rüyada kadın kılığında erkek görmek

Rüyada kadın kılığında erkek görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, dedikoduya, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, her daim temkinli olacağına işarettir.

Rüyada kadın kılığında erkek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu düzenlemeniz gerekiyor.

Rüyada erkek kılığında kadın görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada erkeği kadın kılığında görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın kılığına girmiş erkek görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın kılığında erkek görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, kısmetli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın kılığına giren erkek görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği kadın kılığında görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işaret eder.

Rüyada kadın kılığında cin görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada kadın kılığında şeytan görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, hastalıklarından kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments