Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeği kadın kılığında görmek

Rüyada erkeği kadın kılığında görmek

Rüyada erkeği kadın kılığında görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, rakiplerini geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada erkeği kadın kılığında gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermeniz veya harekete geçmeniz durumunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada erkek kılığında kadın görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kadın kılığına girmiş erkek görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği kadın kılığında görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın kılığına giren erkek görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, hastalıklarının azalacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada erkeği kadın kılığında görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kadın kılığında erkek görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın kılığında cin görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın kılığında azrail görmek maddi açıdan zarar edileceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments