Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kılığına girmiş şeytan görmek

Rüyada kadın kılığına girmiş şeytan görmek

Rüyada kadın kılığına girmiş şeytan görmek insanlara iyilik yapmaya, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, mali gücünü yitireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, rütbesinin artacağına, fesada bulaşacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada kadın kılığına girmiş şeytan gördüyseniz:

  • Su, yağ, lastik kontrolü, bilet alınan firmaların güvenilirliği, unutulan evraklar v.b konularda dikkatli olunması gerekebilir.

Rüyada şeytanı kadın kılığında görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet eder.

Rüyada kadın kılığına girmiş şeytan görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kadın kılığında şeytan görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kılığında şeytan görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana rivayet eder.

Rüyada şeytanı köpek kılığında görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada insan kılığına girmiş şeytan görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kılık değiştirmiş şeytan görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytan kılıklı insan görmek olumsuz haberler alacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments