Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kılığına girmiş erkek görmek

Rüyada kadın kılığına girmiş erkek görmek

Rüyada kadın kılığına girmiş erkek görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, kırılan kalbin onarılacağına, zorluklarını aşacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kadın kılığına girmiş erkek gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığa sahipsiniz.

Rüyada kadın kılığına giren erkek görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine yorulur.

Rüyada kadın kılığında erkek görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, bununla yüceleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın kılığına girmiş erkek görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, kazanca kavuşacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına işaret eder.

Rüyada erkeği kadın kılığında görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeği kadın kılığında görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek kılığında kadın görmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, her zaman neşeli olacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın kılığında cin görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kadın kılığında şeytan görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments