Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kılığında cin görmek

Rüyada kadın kılığında cin görmek

Rüyada kadın kılığında cin görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine delalet eder.

Rüyada kadın kılığında cin gördüyseniz:

  • Bırakın herkes her şeyi kendi bildiği gibi yapsın.

Rüyada kadın kılığına girmiş cin görmek yaraların merheminin bulunulacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın kılığında cin görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kazancın düşeceğine, istediği yola çıkacağına tabir olunur.

Rüyada köpek kılığına girmiş cin görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan kılığında cin görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada köpek kılığında cin görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalettir.

Rüyada kedi kılığında cin görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan kılığına girmiş cin görmek anne duasının açılacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine delalettir.

Rüyada cini insan kılığında görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, şaşkın olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments