Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kılığına giren erkek görmek

Rüyada kadın kılığına giren erkek görmek

Rüyada kadın kılığına giren erkek görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada kadın kılığına giren erkek gördüyseniz:

  • Eskisi kadar faydalı veya verimli olmayan ilişkileri, işleri ya da planları bir kenara bırakıp, yeni bağlantılar, birliktelikler, iş birlikleri veya yapılanmalar içerisine girmek isteyebilirsiniz.

Rüyada erkek kılığında kadın görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kadın kılığına giren erkek görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada erkeği kadın kılığında görmek mali gücünü yitireceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada kadın kılığına girmiş erkek görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın kılığında erkek görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeği kadın kılığında görmek kısmetlerinin kapanacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kadın kılığında azrail görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işarettir.

Rüyada kadın kılığına girmiş şeytan görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments