Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulara kapılmak

Rüyada sulara kapılmak

Rüyada sulara kapılmak başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zorlukların geride kalacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada sulara kapılmak gördüyseniz:

  • Sizin için en iyi sonuçları verecek şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada sel suyuna kapılmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada suya kapıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada çamurlu suya kapılmak deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada sulara kapılmak mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, isteklerin yerine geleceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada bulanık suya kapılmak herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan suya kapılmak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya kapılmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına işaret eder.

Rüyada sel sularına kapılmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments