Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğe oje sürmek

Rüyada bir erkeğe oje sürmek

Rüyada bir erkeğe oje sürmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, sözünde duracağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğe oje sürmek gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler stres yaratabilirler.

Rüyada erkeğe oje sürmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, hedeflere ulaşılacağına, kazanılan paranın artacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğe oje sürmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, bir bebek sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada simli oje sürmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, Allah katında yükseleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada parmağa oje sürmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk oje sürmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments