Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğe oje sürmek

Rüyada erkeğe oje sürmek

Rüyada erkeğe oje sürmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğe oje sürmek gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk üstlenmeniz durumunda sinirleriniz bozulabilir.

Rüyada erkeğe oje sürmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğe oje sürmek onlar sayesinde moral bulacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarına oje sürmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eline oje sürmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada mor renk oje sürmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmız oje sürmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dişe diş savaşacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada siyah oje sürmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments