Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovayla su doldurmak

Rüyada kovayla su doldurmak

Rüyada kovayla su doldurmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet eder.

Rüyada kovayla su doldurmak gördüyseniz:

  • Kısa yoldan ilerlemeye çalışırsanız sonuçları istendiği şekilde olmayabilir.

Rüyada kovaya su doldurmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kovayla su doldurmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, parasının her zaman bereketli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kovalara su doldurmak sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden kovaya su doldurmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalettir.

Rüyada kovaya toprak doldurmak bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kova doldurmak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına yorulur.

Rüyada camide su doldurmak evliyse çocuk sahibi olacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına işarettir.

Rüyada evin su dolduğunu görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments