Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolmak

Rüyada su dolmak

Rüyada su dolmak maddi zarara uğrayacağına, bir ömür olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, gelir elde edeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dolmak gördüyseniz:

  • Gök cisimleri size olumlu etkiler yapıyorlar.

Rüyada içme suyu doldurmak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine inanılır.

Rüyada pınardan su doldurmak çok zor zamanlar yaşayacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalettir.

Rüyada musluktan su doldurduğunu görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Rüyada su doldururken görmek kavgaların biteceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çantaya su doldurmak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Rüyada havuza su doldurmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına işarettir.

Rüyada temiz su doldurmak yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada poşete su doldurmak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments