Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanının oynadığını görmek

Rüyada düşmanının oynadığını görmek

Rüyada düşmanının oynadığını görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına yorulur.

Rüyada düşmanının oynadığını gördüyseniz:

  • Başkalarına fazla güvenmeniz durumunda partnerinizle veya birlikte çalıştığınız bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada düşmanının oynadığını görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin oynadığını görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına yorulur.

Rüyada başkasının oyun oynadığını görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada birinin top oynadığını görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişinin oynadığını görmek görgülü ve kültürlü olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına işarettir.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek işlerini yoluna koyacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayar oynadığını görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iskambil oynadığını görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments